Academy

3 min reading time

Job Delsman - Creative Lead

Mediabirds in de FONK150 Best Agencies

Mediabirds heeft dit jaar een prominente plaats veroverd in de FONK150, de prestigieuze lijst waarin de beste bureaus van Nederland worden erkend.

Mediabirds in de FONK150 Best Agencies dit jaar! De prestigieuze lijst waarin de beste bureaus van Nederland worden erkend. Deze plaatsing is het resultaat van een zorgvuldig evaluatieproces, waarbij de tevredenheid en feedback van klanten centraal staan. Onze klanten hebben ons beoordeelt met een gemiddeld cijfer van een 9,51.

Het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek

De beoordeling voor de FONK150 is gebaseerd op het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope in opdracht van FONK. Onze klanten hebben hun waardering uitgesproken over onze samenwerking, wat ons inzicht geeft in onze sterke punten en waar we nog meer kunnen excelleren.

Criteria

FONK beoordeelt de bureaus jaarlijks op basis van klanttevredenheid, creativiteit, vernieuwingsdrang, klantenportfolio en zichtbaarheid in de media. Mediabirds is trots op de erkenning die wij hebben ontvangen, welke onze toewijding aan creatieve innovatie en de ontwikkeling van sterke klantrelaties benadrukt.

FONK Red Alert

Naast de FONK150 is er ook het FONK Red Alert, waarin dieper wordt ingegaan op de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek. Het biedt een gedetailleerd beeld van de prestaties van alle deelnemende bureaus en hierin hebben wij ook een plaats bemachtigd. Later dit jaar wordt het FONK Red Alert gepubliceerd, waarin onze scores en feedback uitgebreid zullen worden gepresenteerd.