Academy

4 min lezen

Job Delsman - Creative Lead

Ontdek de voordelen van een ‘Werken bij’-website

Ben jij op zoek naar nieuw talent voor jouw organisatie? Een ‘Werken bij’-website kan jouw recruitmentstrategie aanzienlijk versterken en de aantrekkingskracht van jouw bedrijf op de arbeidsmarkt vergroten. In deze blog ontdek je de voordelen van een ‘Werken bij’-website van Mediabirds en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Wat is een ‘Werken bij’-website?

Een ‘Werken bij’-website is een speciale pagina op jouw bedrijfswebsite die zich richt op de werving van nieuw personeel. Hier vindt de bezoeker informatie over jouw organisatie als werkgever, vacatures en eventueel de mogelijkheid om direct te solliciteren. De ‘Werken bij’ is de ideale manier om jouw employer brand te versterken en potentiële werknemers te overtuigen van jouw organisatie als werkgever.

De voordelen van een ‘Werken bij’-website

Versterk jouw employer brand

Met een ‘Werken bij’ kun je jouw employer brand versterken. Een sterke employer brand zorgt ervoor dat jouw organisatie zich onderscheidt van andere werkgevers op de arbeidsmarkt. Potentiële werknemers kunnen hierdoor beter begrijpen wat jouw organisatie uniek maakt en waarom zij bij jou willen werken. Dit verhoogt de kans dat ze solliciteren.

Bereik meer sollicitanten

Een ‘Werken bij’-website maakt het voor potentiële werknemers eenvoudiger om jouw vacatures te vinden. Met een goede ‘Werken bij’-pagina kun je jouw vacatures optimaal presenteren en de aandacht trekken van de juiste doelgroep. Dit leidt tot meer sollicitanten en een grotere kans op het vinden van de juiste kandidaat.

Bespaar tijd en geld

Een ‘Werken bij’-website kan jou tijd en geld besparen. Door het automatiseren van bepaalde processen, zoals het verzamelen van sollicitaties of het opzetten van een talentenpool, kun je recruitment efficiënter en effectiever maken. Hierdoor bespaar je tijd en kosten op de lange termijn.

Verbeter de candidate experience

Een goede candidate experience is belangrijk voor potentiële werknemers. Met een ‘Werken bij’ kun je deze ervaring verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld een sollicitatieformulier aanbieden dat gebruiksvriendelijk en duidelijk is. Zo voorkom je dat potentiële werknemers afhaken tijdens het sollicitatieproces.

Laat Mediabirds jouw ‘Werken bij’-website verzorgen

Mediabirds is gespecialiseerd in recruitment marketing en kan jouw organisatie helpen met het opzetten van een professionele ‘Werken bij’. Wij zorgen voor een aantrekkelijk design, heldere teksten en een optimale vindbaarheid van jouw vacatures. Zo haal je het beste uit jouw ‘werken-bij’-website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier!
WordPress: het populairste CMS Volgende artikel

WordPress: het populairste CMS